Velkommen til registrering for gruppetime hos Sky Fitness Skien. Vi vil jobbe med øvelsene knebøy, markløft og benk teknik, også i “eksplosiv trening”. Vær rask og registrer deg nå! Vi har kun plass til 6 stk pr time.

Det er viktig at du oppgir ditt telefonnummer slik at vi kan informere deg om:

Én gruppetreningtime koster 200 nok / kunde.Noen kjedelige regler vi må ha:


Hvis du har noen spørsmål om dette, du kan kontakt oss:

Timo FRONDELIUS
+47 4568 4238 // timo@skyfitness.no


Jeg har en Bachlor fra idrettslinja og 9 års erfaring fra coaching, PT og trening. Hvis du er nybegynner eller søker en ny vei i treningen din, ta kontakt med meg.


Språk: finsk, ungarsk, engelsk, norsk


Nicklas HUDD
+47 4132 1108 // nicklashudd@skyfitness.no


Jeg har 27 års erfaring med å coache mennesker. Vil du stramme opp kroppen, forbedre utholdenhet eller øke styrken? Spør meg gjerne. Jeg gleder meg til vårt samarbeid.


Språk: norsk, svensk, finsk, engelsk

Timo Frondelius* og Nicklas Hudd** har et samarbeid med Sky Fitness og betaling skjer til våre enkeltmannsforetak. Sky Fitness er således ikke juridisk ansvarlig og stiller bare lokaler til disposisjon for gruppetimer.